Vi har sat os for at lave en test af måltidskasser, det er der kommet denne Bedst i test ud af. Vi håber den kan være med til at gøre dit valg nemmere

maaltidskasser-test

Indledning

I dagens travle verden kan det være svært at finde tid til at tilberede et sundt måltid. Derfor vinder måltidskasser mere og mere frem.

Og der er efterhånden mange udbydere at vælge imellem. Men når der er så mange forskellige muligheder, hvordan ved du så, hvilken der er den bedste for dig?

I i denne artikel vil vi gennemgå tre af de mest populære udbydere af måltidskasser: Aarstiderne, Hello Fresh og Retnemt.dk. Vi vil sammenligne og sætte deres tjenester op i mod hinanden.  Og dermed hjælpe dig med at beslutte, hvilken der kan være den rigtige for dig!

De 3 leverandører

Aarstiderne er en dansk virksomhed, der leverer friske indgredienser og opskrifter til din dør. De har et bredt udvalg at vælge imellem, og deres hjemmeside gør det nemt at finde det perfekte måltid til dig. Hello Fresh er en anden populær mulighed, og de er kendt for deres enkle, lækre og billige pakker. Retnemt.dk er sidste skud på stammen i denne sammenhænge, her har vi at gøre med endnu en dansk skabt virksomhed med lækker og fleksible varianter af måltidskassen.

Vi har testet dem alle og vil her give dig vores opfattelse af deres produkt.

Så hvilken af disse måltidskasse leverandører er den bedste for dig? Lad os tage et nærmere kig på hver enkelt af dem.

Aarstiderne – Vores vinder:

Vinderen af vores test af måltidskasser: Bedst i test 2022.

Hvis du leder efter en leverandør, der leverer lækre økologiske og lokale råvarer og opskrifter til din dør, er Aarstiderne en god mulighed. De har et bredt udvalg af måltidskasser at vælge imellem, og deres hjemmeside gør det nemt at finde det perfekte til dig.

Fordele

Vi anbefaler Aarstiderne, da man altid får følelsen af at den mad du får leveret netop er hevet op af jorden. Herfra sammensat til lækre opskrifter.

Dejligt nemt at opsige eller sætte på pause igen. Dette styres online.

Ulemper

En ulempe ved Aarstiderne er, at maden ikke altid er for børn – så hvis du er en familie med børn, skal du sørge for at vælge et familieabonnement.

“Aarstiderne genskaber den tætte forbindelse mellem dyrkningen af jorden og glæden ved måltider, fulde af gode råvarer, sundhed, smagsoplevelser og nærvær.”

Aarstiderne

Hello Fresh:

Hello Fresh er en god mulighed for dem, der leder efter en nem måde at slippe for hverdagens indkøbssituation.

De tilbyder et bredt udvalg af måltidsmuligheder, og deres hjemmeside gør det nemt at finde en god sammensætning til dig. De er fair prissat i den lave ende og kvaliteten er som den du møder i dit lokale supermarked – alt i alt praktisk og smagfuldt.

Fordele

Du kan selv sammensætte dine måltider nemt og fleksibelt på deres hjemmeside.

Ulemper

Lidt for meget kylling til vores smag, men det kan måske være perioden vi testede kassen i.

“Spis sundt, spar tid og nyd de hyggelige stunder med HelloFresh”

Hello fresh

Retnemt – mest til familier:

Retnemt er en god mulighed for dem, der leder efter velsmagende hverdagsmad til en lav pris. De tilbyder et bredt udvalg af opskrifter, og deres hjemmeside gør det nemt at vælge den perfekte måltidskombination for dig.

Fordele

Meget familie venligt. Enkelt at sammensætte den rette måltidskombination for hele familien

Ulemper

Ulempen ved Retnemt.dk er også deres styrke, Retnemt henvender sig til den klassiske børnefamilie og retterne er meget designet til den målgruppe

God aftensmad – varieret og leveret

Retnemt

Så hvilken af disse leverandører er den bedste for dig? Det afhænger af dine behov og præferencer. Hvis det du leder efter er friske økologiske ingredienser og opskrifter til din dør, er Aarstiderne en god mulighed. Hvis du er på udkig efter et fleksibelt abonnement, er Hello Fresh en glimrende mulighed. Og hvis du er på udkig efter velsmagende hverdagsmad til en lav pris, er Retnemt.dk oplagt.

Vægttab med Måltidskasser

Alle de vurderede leverandører leverer løsninger der kan hjælpe dig på vej mod et vægttab. Enten i form af Kalorier (Kcal) angivet i opskriften eller, som Aarstiderne, ved at have kasser rettet specifikt mod vægttab

Læs mere i vores artikel om måltidskasser og vægttab.

Konklusion

Vores klare favorit er Aarstiderne. Vi kan godt lide de friske råvarer serveret som kom de direkte fra landmanden. Men også de kombinations mulighederne de tilbyder, vil man fx tabe sig eller skal der justeres mellem stilarter- vi er fan!

Uanset hvilken måltidskasse du ender med at vælge, er vi sikre på at du nok skal få dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Om ikke andet, så får du helt sikkert variation i dine middagsretter for en stund

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at beslutte hvad du skal teste af. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at stille dem nedenfor. Og husk at tjekke vores øvrige blogindlæg for at få flere gode tips og råd!

2 reaktioner

    1. Dem har vi endnu til gode at teste. Den noterer vi. Hvad tænker du fremhæver dem i forhold til de øvrige på listen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.